Diana Medina Prieto
Cup del Museu Fenosa · 09.11.2024 - 13.12.2024

Estaciones vibracionales
2023 · 30.53 · Àudio

Estacions espacials intenten comunicar-se mitjançant senyals sonores. La distància entre cada estació es compon d'unes quantes galàxies. Aquest és el recorregut d'aquestes senyals i la seva interacció.

Obra tímbrica i rítmica que juga amb els canvis de fase en tensions i distincions de masses sonores. Les mateixes masses es reuneixen i es dissolen en patrons rítmics naturals a les fases i altres imposats.

Composta per a un sistema estereofònic

Diana Medina

Música i Artista Sonora nascuda a Bogotà, Colòmbia. Graduada en Música amb èmfasi en Cant Líric i opció en Mitjans Electrònics i Arts del Temps de la Universitat dels Andes (Bogotà, COL), del Master Producer Program a Dubspot (Nova York, EE.UU), i de la mestratge en Art Sonor de la Universitat de Barcelona (Barcelona, ESP). La seva pràctica sonora gira entorn de l'experimentació en camps com la improvisació, composició, música en mitjans digitals i en temps real, arts electròniques i instal·lacions sonores mitjançant sistemes multimèdia i multicanals. En la seva obra, investiga la correlació de diferents sentits i els estudis i pràctiques psicoacústiques que deriven d'aquestes correlacions.

Ha improvisat amb músics com Joanne Armitage, Libertad Figueroa, Shelly Knotts, Mange Valencia, Ana Maria Romano, Wade Matthews, Ana Ruiz, Ricardo Arias, Violeta García, entre d'altres.Ha participat en exposicions i concerts en espais com P.A.S. (DEU), Hangar, Arts Santa Mònica, CCCB, BCN impro Fest, Festival Zeppelin i Festival L'estrany (ES), Coaxial Arts (EE. UU.), Festival Experimentalia (ARG), Art Lima 2019 com a part de la Col·lecció d'obres de A.L.L., Festival Asimtria (PE), Festival Electropixel (BE), Festival Arttec, Festival en l'Acte de sonar, Festival en Temps Real i Bogotrax, Museu d'Art Modern de Pereira, Museu d'Art Contemporani de Bogotà, C.M.P.R. Artecámara 2018 (CIBER ERA, Casa Hoffman) i ArtBo sales 2023 (Curaduria “Presagios de un futuro imperfecto”)(COL).

És la cofundadora del Festival Este i fundadora d'UNBOT, organització dedicada a la Música Experimental, l'Art Sonor i la Tecnologia mitjançant laboratoris, tallers, trobades i concerts. També és membre de la Redcla (Xarxa de compositores llatinoamericanes) i d'OFFAL (Orquestra for females and Laptops).

Instagram :  dm_22
Buscar